Spaanse Wijn

Van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis geleverd!

‘Van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis geleverd!’

We wachten met z’n alle alweer een hele tijd op de Spaanse zon. De momenten met vrienden op Ibiza of met de familie in Barcelona lijken alweer tijden geleden. Hoe heerlijk zou het zijn als we deze fijne momenten dunnetjes kunnen herleven?!

¡ Un Vino Por Favor !

Kunnen we niet naar de Spaanse zon, dan brengen we de zon toch naar Nederland! Tio Santos biedt een unieke selectie aan klassieke Spaanse wijnen voor de beste prijs! Want wij vinden dat iedereen het glas moet heffen met de allerbeste Spaanse wijnen. 

De wijnen zijn uniek, omdat bijna alle wijnen alleen te vinden zijn via tiosantos.com en bij toprestaurants. Bereid een heerlijk diner of bestel bij je favoriete restaurant en wij zorgen voor een passende wijn.

De wijnen zijn klassiek, omdat de wijnen direct worden geleverd van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis. Kies de wijn van het gebied waar je op vakantie bent geweest of kijk voor een heerlijke cava om het voorjaar te vieren!

‘Van de Spaanse wijngaarden bij jou thuis geleverd’

Tio Santos wil zijn passie voor smaakvolle wijnen delen en iedereen laten genieten van de beste Spaanse wijnen. Een beginnende wijndrinker of al wat meer ervaren? Samen vinden we snel en makkelijk de beste Spaanse wijn die bij jou of het gerecht van vanavond past! 

Unieke wijnen voor de beste prijs!

‘Welke wijn past bij mij?’ Tio Santos neemt je aan de hand mee in de mooie wereld van Spaanse wijnen. Leer je smaak kennen, beoordeel thuis de gekozen smaaksensatie en lees je in over de leuke weetjes van de Spaanse wijnstreken en druivenrassen. Bij Tio Santos is iedereen een professional! 

Voor welke wijn kies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *