‘Wij willen de Spaanse zon in ieder huisje laten schijnen’

Betaalbare Spaanse wijnen van restaurantkwaliteit

Tio Santos heeft een groot en compleet assortiment aan kwaliteitswijnen tegen betaalbare prijzen, welke je bovendien heel eenvoudig online kunt bestellen. Met Tio Santos breng je het zonnetje in huis! Wat Tio Santos anders maakt dan andere wijnaanbieders is dat wij de beste Spaanse wijnen toegankelijk maken voor iedereen. Iedere wijnsoort die nauw is geselecteerd door Tio Santos is van hoge kwaliteit én betaalbaar. Wist je dat Tio Santos veel wijnen aanbiedt die in het verleden een prijs hebben gewonnen. De Spaanse wijnen bij Tio Santos zijn geselecteerd op klasse, allure en succes. Succes bij een vakjury, maar ook bij de consument. Welke wijn je dus ook kiest, de smaak zal je niet telleurstellen. Iedere Spaanse wijn die Tio Santos heeft uitgekozen blinkt uit in zijn smaak. Tio Santos leverde haar wijnen tot voorkort alleen nog aan hoogwaardige restaurants in Europa. En nu zijn de unieke Spaanse wijnen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Snel en gemakkelijk de wijn vinden die bij je past

De keuze op het gebied van wijn is niet altijd makkelijk. Wijn is namelijk niet alleen maar afhankelijk van je eigen smaak, ook de gelegenheid of het gerecht waarbij je wijn gaat drinken kan de wijnkeuze beïnvloeden. Waar Tio Santos een ster in is, is de zoektocht naar de perfecte Spaanse wijn te vergemakkelijken. We hebben een splitsing gemaakt in een lijst van ‘toegankelijk Spaanse wijnen’, de wijnen om van te leren en te genieten. En de ‘ervaren wijnen’, voor de echte wijnkenners onder ons. Daarnaast kan je heel snel en makkelijk de Spaanse wijn bestellen die past bij het geselecteerde gerecht. Tio santos heeft alle wijnen zelf geproefd en samen met experts gecombineerd met de meest uiteenlopende gerechten. Selecteer het gerecht dat deze week bij jou thuis op het menu staat en wij bieden je een selectie aan wijnen waar tussen je kan kiezen.

Spaanse wijnen van je favoriete wijnstreek

Tio Santos biedt wijnen uit de populairste wijnstreken van Spanje. Beleef die favoriete Spaanse vakantie nog een keer of maak je avond speciaal door een keer voor een echte Spaans wijnmerk te gaan. We willen niet alleen het publiek aanspreken dat snel een Spaanse wijn wil kopen, maar ook de geïnteresseerden die iets meer willen weten over de achtergrond van de Spaanse wijn en wijnstreek.
Iedere wijnstreek, wijnhuis en druif heeft zijn eigen wijze van rijping, structuur, aroma’s en geur, waardoor iedere wijn zijn eigen unieke smaak heeft! Ben je een echte wijndrinker of ben je geïnteresseerd in wijnen en wil je er meer over weten? Dan ben je bij Tio Santos aan het juiste adres.

Eenvoudig Bestellen, Veilig Betalen & een betrouwbare bezorging

Eenmaal je favoriete Spaanse wijnen gevonden en in het winkelmandje geplaatst? Dan kan je je bestelling snel afronden. Vul je persoonlijke NAW-gegevens in en het adres waar wij de Spaanse wijnen mogen bezorgen. Na het afronden van de bestelling ontvang je van Tio Santos een e-mail ter bevestiging. Zodra je bestelling door ons verzonden wordt ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verzending, voorzien van een Track & Trace code. Op deze manier wordt het makkelijk om je favoriete Spaanse wijnen eenvoudig en veilig te bestellen. Bij Tio Santos doen we er alles aan om de Spaanse wijnen zo snel en goed mogelijk te leveren.
Unieke Voordeelboxen voor de beste prijs

Bestel nu!

1. Selecteer. 2. Bestel 3. Én pak je voordeel!