Betaling

Er zijn twee betaalmogelijkheden mogelijk bij Tio Santos:

iDeal

Betaal snel, veilig en gemakkelijk via iDeal.

Creditcard

Betaal veilig en gratis met uw American Express, Mastercard of Visa creditcard via een beveiligde (SSL) omgeving. Zodra wij de creditcardgegevens herkend hebben, zullen wij de bestelling verwerken. Dit vindt meestal nog dezelfde dag plaats. Betalen met de creditcard kan alleen online.

Levertijd

In principe wordt uw bestelling binnen 1 werkdag bezorgd. Wij hanteren de regel voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Is een wijn pas later leverbaar? Dan wordt dit bij de betreffende wijn vermeld. Wijnen die niet direct leverbaar zijn worden zo snel mogelijk na binnenkomst bezorgd.

Niet thuis?

Bent je niet thuis of heeft u de bezorger gemist? Dan zal de bezorger het pakket proberen af te geven bij de buren. Lukt dit niet? Dan kan je via Track & Trace of via een briefje in de brievenbus zien waar je je pakket kan afhalen. Hiervoor wordt de dichtstbijzijnde en open afhaallocatie gekozen.

Track & Trace

Je kan via Track & Trace op de hoogte blijven van uw bestelling. Deze code wordt via de email verstrekt. Ook kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via de mail: [email protected]

Verzendkosten

Bij de Tio Santos betaalt je geen verzendkosten, ongeacht het aantal dozen.

Bezorgen in het buitenland

Wij bezorgen uitsluitend gratis in Nederland en België. Voor leveringen in andere landen neem contact op met de klantenservice, dan gaan wij kijken naar een passende oplossing.

Alternatief bezorgadres

Wilt je een pakket op een ander adres laten bezorgen? Geen enkel probleem! Kies dan bij het besteloverzicht voor een ‘alternatief leveradres’ en wij leveren de bestelling op het gewenste adres.